Beveiliging

Elektrobouw Lunteren B.V. - Alles met een draadje

Alarmsystemen

Elektrobouw heeft ruime ervaring in het aanleggen van alarmsystemen in woningen, bedrijfspanden en schoolgebouwen. Met deze opgebouwde ervaring kunnen wij altijd voorzien in een passend advies.

Onze voorkeur gaat uit naar bedrade beveiligingsinstallaties. Echter is dit in bestaande situaties vaak niet (volledig) haalbaar. Ook kunnen uw wensen anders zijn. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat in uw situatie de beste oplossing is: bedraad, gedeeltelijk draadloos, volledig draadloos, met doormelding naar een alarmcentrale of naar uw eigen mobiele telefoon. Ook een koppeling met uw domotica systeem en bediening van de installatie met uw smartphone kan door ons gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Camerabeveiliging

Camerasystemen worden tegenwoordig meer en meer toegepast. Of u nu uw huis, bedrijfspand of winkel altijd en overal in de gaten wilt houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Elke situatie vraagt om een specifieke camera installatie. Van opvallende camera's met een afschrikkende werking tot subtiele camera's die onopvallend uw terrein in de gaten houden. Via een tablet of smartphone kunnen de beelden bekeken worden vanaf elke gewenste locatie. Ook is het mogelijk om pushmeldingen te ontvangen bij bewegingsdetectie. Zo houdt u een oogje in het zeil, ook als u er niet bent.

Toegangscontrole

Een element dat u kunt opnemen in uw beveiligingsplan is toegangscontrole. Zo bepaalt u wie er wel - of niet - toegang krijgt tot bepaalde ruimtes, deuren of gebouwen.

Wat betreft toegangscontrole zijn er tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een enkele deur met codeslot, of om een volledig zakelijk complex met een overvloed aan deuren die gekoppeld zijn aan een toegangscontrolesysteem dat gebruikmaakt van tags, vingerafdrukken of zelfs irisscans - de mogelijkheden zijn uiteenlopend.

Intercom is een handige oplossing om de toegangscontrole in de hand te houden. Ook op dit gebied zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om één enkele deur met alleen een elektrische ontgrendeling en enkel een spraakverbinding of een veel uitgebreider systeem met video-intercom en taglezers waarmee precies wordt bepaald wie welke deur op welk moment mag kunnen openen. Het is allemaal mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Altijd beveiligd met een alarmsysteem. Een alarmsysteem biedt beveiliging voor uw huis, bedrijfspand of terrein tegen inbraak, brand en ander onheil.

TOP