Over ons

Elektrobouw Lunteren B.V. - Alles met een draadje

Over ons

Sinds 1984 is Elektrobouw sterk in alles op het gebied van elektrische installaties. Ons betrokken team werkt zorgvuldig en levert kwaliteit. We houden van efficiënte communicatie met korte lijnen. Wij denken mee en zoeken gezamenlijk naar de beste oplossing binnen de mogelijkheden van uw project. Ons streven is naar het allerbeste eindresultaat met de hoogste kwaliteit.

Onze diensten

Ons vakgebied is zeer breed. Elektrobouw is vooral actief in woning- en utiliteitsbouw, industrie en de agrarische sector. Van nieuwbouw tot renovatie, we doen het allemaal.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Meer over onze diensten?

VEB-erkend beveiligingsbedrijf

Er zijn veel aanbieders van alarminstallaties. Hoe weet of het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit en diensten levert? Als een door de VEB erkend beveiligingsbedrijf bieden wij niet alleen vakkundig advies, we zorgen ook voor deskundige aanleg van een alarminstallatie.

NCP keurmerk

Elektrobouw Lunteren maakt uitsluitend gebruik van materialen die voorzien zijn van het NCP keurmerk. Dit keurmerk waarborgt naleving van strenge normen en richtlijnen voor brandveiligheid en kwaliteit in de elektrotechnische sector.

Onze aanpak: zorgvuldig, kwaliteitsgericht en persoonlijk.

TOP