Elektrotechniek

Elektrobouw Lunteren B.V.

Elektra installaties

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, er komt een heleboel bij kijken. Het doordacht en veilig aanleggen van elektra neemt hierin een cruciale rol in. In deze tijd is een wereld zonder elektrotechniek haast ondenkbaar geworden. Elektrobouw Lunteren helpt u bij het plaatsen van een extra stopcontact tot het installeren van grote krachtstroomverdeelinrichtingen in een fabriek en alles wat daar tussen in zit. Kortom, voor elk elektrotechnisch project gaat ons team voor u aan de slag.

Verlichtingsinstallaties, lichtplannen, ontwerpen en technische tekenwerkzaamheden behoren eveneens tot ons vakgebied. Wij kijken met u mee, adviseren en installeren met precisie de benodigde techniek.

Verlichting & een lichtplan

Het kiezen van de juiste verlichting kan soms best moeilijk zijn en wordt vaak onderschat. Hoe zorgt u ervoor dat verlichting in huis niet alleen functioneel is, maar ook voor sfeer zorgt? En hoe kan ik met een lichtplan besparen op energiekosten? Naast het aanleggen van de verlichting, maken wij graag voor u een lichtplan. Want elk interieur komt beter tot zijn recht met een goed lichtplan.

TOP